søndag 27. februar 2011

Trøstepremie og tre lys...

Før helgen var jeg så heldig å vinne en trøstepremie hos Gunnhild som har den søte bloggen "Meis".. Hun lager utrolig mye flott!! .. og det er virkelig spennende å følge henne :)
I helgen har jeg og MIN lille meis, vært på en bitte liten vinterferie hjemme hos mine foreldre, og vi ble begge både overrasket og kjempe glad når vi allerede fant pakke i postkassa når vi kom hjem!



Her var det litt til mor og litt til min lille :) En nydelig blåblomstrete meis som skal få plass på kjøkkenet, og det flotte hjertet skal få henge i gangen tror jeg :)
i den lille røde posen var den en "brosje"/pyntenål og to matchende hårstrikk, perfekt til en liten moteprinsesse :)

Tusen takk, Gunnhild!! :)



Helt tilslutt vil jeg bare oppfordre de som føler de vil, til å tenne lys for mannskapet på Berserk..
Selv om håpet, dessverre, kanskje sakte svinner...

torsdag 17. februar 2011

Karneval!



DA er Pippe-kostymet til min lille ferdig! ...og det ikke en dag for tidlig.. Karnevalet er i morgen he-he..

Som vanlig er det dårlige bilder..

Gleder meg til å kle henne ut i morgen før vi drar i barnehagen :)

tirsdag 15. februar 2011

Til lykke med...



Jeg ville bare sende en forsinket morsdags hilsen til alle mødre der ute i eteren :)

Bildet over viser hva min gode, og snille pappa kjøpte i morsdagsgave til meg. Kremen er min favoritt, og ikke å få tak i her i byen.. pappa derimot hadde vært ute å reist med jobben, og benyttet heldigvisanledningen ;)
Bamsen er en "valentiner-bamse", som min lille kalte den, når hun også fikk gave hos bestefar. Min far er omringet av damer; en kone, to døtre og to pikebarnebarn.. Så han har god trening :)

mandag 7. februar 2011

Noen i boks!!

Ja.. Her er jeg tilbake med dårlige bilder og alt for mye snakk he-he...
Meeen uansett, så har jeg da endelig fått ut fingrene, samlet opp litt mot, og satt saksen i strikketøyet ;) Og det gikk faktisk strålende, om jeg får si det selv he-he
Her ser dere resultatet av monteringen...


...og her er pannebåndet jeg strikket, for å liksom "slippe" å montere kofta, sånn helt med det samme :p Strikket totalt etter mønster, bortsett fra at jeg strikker litt fastere enn det skal være.. meen.. den ble for stor gitt :( Nå har jeg lite hode, det kan jeg være med på.. men det ble så bredt det der båndet, at jeg kan knyte igjen toppen og bruke det som lue jeg :p .. eller kanskje jeg skal bruke det dobbelt?? Det kan fungere til påsken feks ;)


Nærbilde av knappene! De er så søte altså :)

PS: Det var faktisk ikke så lett å finne søte, kofte knapper hvis man ikke ville ha diverse dyr på, eller anker o.l :p


Her er kveldens lille prosjekt..
Litt pga av at jeg er sur for at Marius-pannebåndet ble for stort...
Litt pga av at jeg ble fristet til å kjøpe et nydelig plommelilla nøste "Kashmir alpakka"...
Og litt pga av at jeg har sett SÅ mange varianter av disse rundt om kring i bloggeverden, og bare MÅ teste ut om jeg fikser å lage en :)


Det er et slags pannebånd.. Kanskje ikke så lett å se det av bildene.. men jeg er ingen modell så de får bare duge.. "Calorimetry" kalles det visst på "fagspråket" hehe ;)


Helt tilslutt MÅ jeg bare vise dere at nå HAR jeg kjøpt malekoster!! He-he... DYRT var det!! Tror jeg betalt over 400,- for de 4 kostene der.. og det med 25% rabatt!
Nå er det bare å finne tid og malelyst... Men det begynner å haste litt synes jeg.. Stakkars den lille.. Så jeg tror jeg egentlig skal finne frem malelysten allerede i morgen kanskje.. ;)


Ha en flott uke folkens!
Jeg fortsetter på "To do listen", min jeg da...