tirsdag 30. mars 2010

Mer sko... og påske-bowling ;)

I vår familie er det blitt en slags rar tradisjon, at vi hver påske drar en hel haug med folk og spiser pizza på Peppe's og bowler. Da er det som oftest med flere generasjoner og tanter og søskenbarn og folk i fleng..
Det er ingen som er noe særlig gode, og det ble omtrent trampe-klapp og stormende jubel når flere greide å dra seg over 100 poeng denne gangen hehe..
Min lille tulle bowlet med stativ og greide en respektabel 83 på siste omgangen ;)


Vi var vel ca 13 stk som dro til bowlingen, men kun 7 som spilte.. resten aggerer heiagjeng, og drikker brus og koser seg :)



Tenker vi får prøve å komme oss på fjellet en tur en dag også... vi har jaff fyllt opp kjøleskapet med kvick lunsj og appelsin, så vi er jaff KLARE for tur ;)

Da gjenstår det bare å si; God påske alle sammen!!

PS: Tante elsket hjertene, og påasto hun fikk tårer i øynene til og med... noe som KAN skyldes overbruk av lavendel i fyllet på hjertene hehe..

torsdag 25. mars 2010

Rapport..


Ikke noe hestehov enda heller...
I dag er det tåke her faktisk..
Mens vi venter på våren... Har jeg blandt annet hatt seminar II tilhørende bachelor oppgaven, jeg tidligere har nevnt, i dag.. For dere som ikke har sånt er det basert på at elevene skal komme med kritikk på hverandres oppgaver. Som en slags muntlig eksamen.. Med meg og min partner gikk det UTMERKET!! :)
Sensoren sa til og med at vår kritikk av en annens gruppe var så god, konstruktiv og omfattende at vi gjorde sensor overflødig hehe.. hun brukte t.o.m ordet UTMERKET!! hehe.. De som skulle kritisere vår oppgave var flinke og snille med oss, og sensoren kommenterte at vår oppgave stod sterkt, men at den ville bli bedre med noen korrigeringer.. Det betyr litt jobbing, men først er det PÅSKEFRI!! :)

Tror det blir noen øl på oss for å feire litt i kveld ;)
Har vært en rimelig omfattende prosess.. Her en dag lagde jeg lavendel hjerter, bare for å hvile hodet fra bokstaver og rød penn hehe..
Lurer på om ikke tante skal få de som en del av bursdagsgaven...


Tror det blir en aldri så liten bloggpause i påsken.. Skal dra på påskeferie hjem til familien i morgen :) Min lille skatt er det allerede og har tjuvstartet ferien, mens sjømannen.. han er på sjøen han.. :p Han har ikke vært hjemme i påska de siste 4 år, og sånn det ser ut for han blir det ikke påskefri før 2012 så hehe...
Uansett, god påske folkens ;)
Bildet av påskekransen på døra vår :) ...plassert RETT over kikkehullet hehe..:p

mandag 22. mars 2010

Mer sko... og håpet om vår!

I dag våknet vi opp til strålende solskinn og forholdsvis god temperatur (jaff i sola).. Min lille gullunge driver og trener for å kunne gå på fjellet selv i påska, siden hun har bestemt at hun er alt for stor til å sitte i meis.. Hun har et søskenbarn som blir 1 år i morgen, og det er kjempe stas å skal være "den store jenta" ;) hehe
I den sammenhengen ville hun gå til butikken selv i dag, selv om mamma hadde med vogn i beredskap, så gikk hun hele veien dit og tilbake...både ned og opp igjen ;) (en liten km. tilsammen kanskje?)

Siden været var så fint og det var både bart og tørt, fant vi frem vårsko for første gang i dag.. Og den vesle turgåeren var KJEMPE stolt over sine nye, lilla converse sko med paljetter ;)



Vi måtte selvfølgelig ta bildet av skoene i bruk også... Det var ikke så mye annet gøy å bilde av ute enda.. siden det ikke akkurat har startet å spire noe her enda.. Det eneste som har komemt frem fra under snøen her er noe hundeeierne burde ha plukket opp i vinter :p



Det ble som sagt en innholdsrik tur rundt i nabolaget og til butikken, og selv om vi lette både her og der etter små vårtegn, fant vi ikke så mye som et museøre, hestehov eller gåsunge.. Men jeg fant et bildet på nettet som jeg lånte :)Men jeg har dessverre glemt hvor jeg fant det.... :( tror egentlig bare jeg googlet "hestehov" hehe...
Håper alle andre har like fint vær, åsså får vi krysse fingrene for at det holder seg i påsken :)

søndag 21. mars 2010

Jeg bare MÅ fortelle...


(bildet er lånt fra www.baby.com)

Hatt det så travelt i det siste, men jeg bare måtte inn her for å fortelle at nå har den lille babygutten vi har ventet så lenge på endelig kommet!! Neida.. det er ikke MIN serru.. Men min lille kaller den for lillebror like fullt. Vi føler nemlig at vi eier litt aksjer i den babyen vi.. Det er nemlig bestevenninna min sin.. Hennes tredje gutt, for å være nøyaktig :)(Gratulerer atte en gang kjære, Mildred)

Hun ringte meg natt til torsdag kl 04 for å høre om jeg hadde overnattingsplass, siden vannet nå var gått og de måtte dra til sykehuset :) Åsså var det kommet melding allerede klokken 06 om at nå var lillegutt kommet!
Han er bitte bitte liten, og han er så søt at du blir varm helt inn i hjerterota :)

Det er forresten han som skulle ha bodd inne i den lille blå ullbodyen jeg strikket før her, med matchende finlandshette...
men han er så liten og søt at jeg tror jammen han kommer til å svømme i de hehe.. og i sommer blir det forhåpentligvis for varmt med ullundertøy ;)
Jeg ble jaff sendt på leting etter str. 50 hehe ;)

Er litt i tvil om hvordan "etikett" jeg skulle putte dette innlegget under...
"Ønskelisten" eller "fremtidige prosjekter" kanskje? hehehe...
*hvisker* men ikke si noe til sjømannen, vi skal kjøpe hus først... hysj...

mandag 15. mars 2010

What to do? What to do?



Hehe.. Jeg vet jo hva jeg VIL gjøre med det da ;)
Fikk det siste stoffet jeg har bestillt fra Panduros i dag.. Har tatt de EVIGHETER å få hostet opp en meter jo :p
Men nå er det her, og er mye kulere enn hva jeg husket fra katalogen :)

lørdag 13. mars 2010

Prøve-kjole II

Fortsetter å prøve vettu..
Stoffet var så søtt at jeg ikke greide å la det ligge mer nå :)
Fortsatt ikke helt fornøyd med sømmen ass.. Spesielt trasig med kantebånd rundt selene nå også :p
Maste ei god stund før jeg fant riktig søm for å sy eplet på lomma også hehe..

Forklekjolen sett forran...

...sett bakfra...

...og nærbildet av det kule retro mønstret!

Prøve-kjole I

Første gangen med ny symaskin.. Tok sin tid alt, siden bruksanvisningen måtte konfereres på det aller meste he he..
Resultatet ble litt så som så.. (kantebånd var noe dritt å sy på selene for å si det sånn)Men det ble i allefall en kjole hver til min lille, og min lille tantepike på snart 1 år :)Min lille er ikke så nøye på sømmene, og var henrykt over alle marihønene.. kommer ann på om søstra mi er like imponert, og vil ha det på sin lille hehe..

Her er prøve kjole nr 1 sett fra forsiden...

...fra baksiden...

...og nærbilde av det søte mønstret :)


Ha en fortsatt flott helg da folkens!!
Her er vi forkjølet :p

fredag 12. mars 2010

Ny symaskin!!

Siden jeg nå endelig har tid å puste igjen, har jeg i dag også hatt tid å prøvekjøre min nye investering, nemlig ny symaskin :)
Den har stått pent og pyntelig i pappkassen sin, siden begynnelsen av februar, og fristet meg :p



Ikke for det, jeg trengte jo litt tid før alt tøyet jeg har bestilt verden over var i hus likevel så hehe..



Se så masse fine farger!!



Gjett om jeg har planene klare for våren da! hehe

lørdag 6. mars 2010

Endelig tid til å puste igjen!!



Sånn der! Da er jeg (snart) ferdig med en skikkelig super-opptatt mnd. Bachelor oppgaven skulle inn, jeg tok på meg masse xtra arbeid, åsså skulle man jo tross alt være mamma i tillegg også :) Derfor gikk det hardt på bekostning av kose-aktiviteter og hobby/blogg virksomhet he-he..
Jeg får prøve å komme hardere tilbake nå fremover, for nå har jeg litt emr pusterom :)
Må innrømme jeg har mistet litt piffen da.. Har gått og psyket meg opp å tenkt at vinteren snart er over og da vil alt være verd det, siden vi selvsagt kom til å få TIDENES sommer, som lønn for all elendigheta :P men neida... her om dagen fikk jeg høre at det var ventet "genser-sommer"... og lufta gikk helt ut av meg.. Hva skal man nå se frem til liksom... jeg får fokusere på forloverferien til Sør-Kroatia i mai/juni istede ;)

PS: hvis det frister med et engle-hjerte, er det bare å besøke marihøna :)