torsdag 30. september 2010

Monster!!

Min lille moteekspert har i lengre tid ønsket seg "monsterbukse..




Mamman hennes har bare ikke hatt særlg lyst å starte på en, siden hun virkelig ikke mestrer kunsten med "maskesting" (eller hva det nå kalles?)...
Tilslutt var det uansett bare å sette i gang, å slutte å utsette det, siden ungen likevel måtte ha ett par strikkedresser til vinteren (en til barnehagen.. en til hjemme.. en til.. dere skjønner tegninga he-he)..

Mamman kjøpte to flotte lilla farger og satte i gang med friskt mot..
Strikket ferdig bukse..
Strikket ferdig genser..
Monterte ferdig bukse..
Monterte ferdig genser..
og... la det fra seg i lenger enn lang tid, pga av de der maskestingene :p




Men siden mamman hater å ikke fullføre, samtidig som lovnaden om monstertenner på bakenden hang over hodet på henne, var det bare å sukke tungt å finne frem garn og stoppenål en kveld..
Etter telefon samtaler med sin mamma, bestevenninnen Mildred, diverse videoer fra YouTube, tre kvelder med sinnaord og masse opp-klipping, ble det tilslutt noe som kunne MINNE om tenner og øyne bak på stumpen til strikkabuksen..
Den lille ble kjempe fornøyd, og da er mamman lettet og glad (...selv om hun ikke akkurat er super fornøyd med kvaliteten på stingene :p)

3 kommentarer:

  1. Kjempetøff dress da :) Det må nå bli bra å ha under dressen i vinter :)
    -Monica

    SvarSlett
  2. Se der ja :o) Endelig;o) glad jeg har en svigermor som fiksa denne buksa for meg jeg... hihi... Ble kjempe fin da, elsker jo lilla så din prinsesse har goood smak ;)
    Og ja bollen er over halvferdig allerede nå, tiden flyr :o) Kommer i februar en gang :o)
    God helg!! klem

    SvarSlett