fredag 10. desember 2010

Pepperkakebyen Kr.sund (+ Averøya denne gang)


Pepperkakebyen Kristiansund, denne gangen med Freiøya (siden de nå er sammenslått) og Averøya (var det et HINT om sammenslåing?).. Dette flotte huset sto lokalisert på "Averøya".. og var komplett, to.m. julepost i postkassa der :)



Kristiansund har sitt helt eget sirkus! Nemlig sirkus Zorba :) De har vinterresidens på Freiøya..



Kjøpesentret Amfi Futura, med full parkeringsplass :)




2 bilder fra pepperkake-sentrum i pepperkake-Kristiansund :)




I går hadde vi besøk av ei venninne av meg og hennes lille gutt, som er like gammel som min lille jente. De to har kjent hverandre siden første babytreffet på helsestasjonen, og vi har en tradisjon om å bake pepperkaker/ kakemenn sammen hvert år.. I går var de to strengt tatt mer opptatt av å leke mor, far og barn med en elektrisk hund enn å bake... men det ble jo noen pepperkaker til jul av det :) ... og GOD lukt i hele leiligheta :) Det hører liksom med vet dere ;) Men jeg bestemte meg for at når pepperkakehuset skal pyntes i år... så blir det ferdig-hus... man kan jo rett og slett bli tullerusk av all kjevlingen hehe... ;)
Ha en flott helg, folkens..

2 kommentarer:

  1. Koselige bilder av en kjempe fin pepperkake by (håper inderlig ikke det blir noen sammenslåing uten om pepperkakene da), og så hyggelig med ett baketreff :o) Man må liksom bake frem julestemingen litt og ;o)

    Ha en kjempe fin helg!!!

    SvarSlett